måndag 29 september 2008

Hjälp


Jag tror att jag ska ha en fondtapet i sovrummet, har inte bestämt mig till hundra procent än. Någon som vet nån bra sida att kolla in? Jag vill ha en effektfull tapet men ändå med mysfaktor.

fredag 26 september 2008

Tema rött







Jag har funderat väldigt länge nu på vilken färg jag ska ha i köket, har stått emellan svartvitt och rött. Men har haft svartvitt innan och nu sista tiden har jag haft lime. Så nu har jag äntligen bestämt mig, det blir tema rött i nya köket!

onsdag 24 september 2008

Inspiration Granit






















Granit är en av mina favoritbutiker i Malmö, dom har väldigt mycket fina saker. Jättebra förvaringsprylar och stilrena saker. Här kommer lite bilder till er!

tisdag 23 september 2008

Vägglampa


Är på jakt efter en vägglampa till hallen, är inte så lätt att hitta dock. Kan vara för att jag är så väldigt kräsen. Har hittat en på Ikea som jag tycker är ganska fin. Någon som vet var jag kan hitta fler i liknande stil?

måndag 22 september 2008

Rustad för busväder


Idag började jag min slutpraktik, verkar va ett underbart ställe! Jag träffade lille Otto idag, han blev överraskad men glad när jag kom. Och jag blev lika glad jag att jag fick träffa han och prata en liten stund, så mysig är han! Men jag är inte på hans avdelning utan på småbarnsavdelningen 1-3 år, där ska jag vara nu i fem veckor. Har ju vart en riktigt ruggig höstdag idag så jag har vart och införskaffat nya gummistövlar, är riktigt nöjd med dem!!

torsdag 18 september 2008

Äntligen helg







Äntligen fredag och tentan är avklarad, hur det gick vet jag inte än på tre veckor. Men det kändes bra så nu ska jag släppa den!! Ikväll blir det myskväll med älsklingen med god mat och vin! Imorgon kommer min syssling Helena och hennes kille Jonas på besök, så det blir nog lite shopping på stan då :) Trevlig helg mina vänner!

Badrum







I vår nya lägenhet är inte badrummet jättesnyggt men vi fick reda på att dem ska göra stambyte där och totalrenovera inom två år! Vilket gjorde mig superglad och det satte genast igång mina tankar!! Har suttit och tittat på lite olika sidor och fått inspiration. Har även tentapluggat med basgruppen idag, dom har varit här hos mig, vilket var jättetrevligt! Imorgon är det dags för tentan, jag hoppas det kommer gå bra!!

onsdag 17 september 2008

Sköna Hem
















Var inne på Sköna Hems sida och fick lite inspiration, jag är galen i vitt som ni ser på bilderna!!

tisdag 16 september 2008

Hösten är här!!











Idag är det riktig höst i luften, sitter och fryser lite och dricker te. Jag tycker hösten är riktigt mysig, klädmodet är mycket roligare och man kan sitta inne och tända ljus och bara mysa!!

Smakråd











Jag tänkte köpa nya mattor till nya lägenheten, en till hallen och en till köket. Behöver era åsikter. Köksluckorna är vita, vilka två mattor och till viket rum?

måndag 15 september 2008

Väntan
















I väntan på att den nya Mairokatalogen ska komma ut fick jag nöja mig med lite inspirationsbilder från deras hemsida, kolla gärna in den, ligger bland mina länkar. Dom har superfina saker!!

söndag 14 september 2008

Lycka
















Vi har fått lägenheten vi ville ha i Karlskrona, är jätteglad!! Har haft en jätteskön lugn helg hemma och det bästa av allt var besöket hos Ola, Johanna och charmkillen Isak!!Jag vet att jag inte fick Johanna men bilden är superfin!!

fredag 12 september 2008

Ny katalog!











Idag har hela förmiddagen bestått av plugg, lämnat in ett arbete. I helgen blir det Karlskrona, Madde fyller 16 år och blir stor tjej! Satt och drömde mig bort och fick inspiration i den nya villagekatalogen, min favoritaffär, efter timmar av pluggande behövde jag det! Ser framemot en lugn och skön helg!

torsdag 11 september 2008

tisdag 9 september 2008

Marimekko







Tänkte visa er min marimekko gardin jag har i köket, är supernöjd med den! Tycker verkligen limefärgen är så uppiggande! Ett tips för er som är från Blekinge eller Karlskrona är att besöka "Lilla butiken" utanför Kristianopel. Säljer marimekko och ittala saker till väldigt bra priser, en riktigt mysig liten butik! Sist jag var där blev det en väska och en nessesär!

söndag 7 september 2008

Besök hos Isac!!







Igår var jag och Emelie i Hjärup hos hennes bror Henrik och hans tjej Monika. Dom fick en liten Isac för tre veckor sen, så vi var där och myste med han!! Sedan blev det en lugn filmkväll med Robert, Emelie och Mårten m bla. Robert Gustafsson =)