torsdag 30 oktober 2008

Dessa blir det







Här kommer bilder på de möbler vi har köpt på IKEA som vi ska hämta imorgon, ett soffbord (Imfors) En byrå (Malm) och ett skåp (IKEA PS) som vi ska ha våra DVD- filmer i.

Packningsdax


Idag består hela dagen av att packa ner allt vi äger i flyttkartonger, men vi har varit en snabbis på IKEA med och sett ut de möbler som vi ska hämta och ta med oss hem imorgon :) Nu får jag fortsätta, får se om det blir något mer bloggande för mig i helgen, beror på hur snabbt vi kommer i ordning. Ser framemot att kunna lägga ut bilder på nya lägenheten när allt är på plats! Ha en trevlig helg allihop!

onsdag 29 oktober 2008

Älskar






Isabelle Norman Sällströms tavlor från Isa Form, dem är helt underbara! Åh vill ha flera stycken, här kommer några exempel.

Det går framåt...




med vår C-uppsats! Idag har jag vart hemma hos Iris, min kära klasskompis som jag önskar att jag hade börjat umgås med tidigare, vi går ju sista terminen nu. Vi jobbar bra tillsammans och tänker väldigt lika. Dessutom delar vi ju samma brinnande intresse för inredning! Det är hon som fick mig att börja blogga. Tänkte visa er en bild på hennes nya coola blåa vardagsrum där hon hämtade inspiration från Carrie i "Sex ande the City". Jag hade aldrig vågat detta men en eloge till dig Iris som vågar ta ut svängarna =) Det blev superfint!

tisdag 28 oktober 2008

Änglar

































Hittade lite gamla foton på dom små eller numera stora barnen som jag har passat sedan nio år tillbaka. Har inte träffat dem lika ofta nu sista tiden eftersom vi bor nere i Malmö men dem kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, dom är som mina småsyskon! Säger grattis i efterskott till Otto den yngsta i syskonskaran som fyllde fem år i söndags!

måndag 27 oktober 2008

Kaklet på plats




Efter mycket möda och slit av min älskade sambo Robert så är kaklet på plats :) Det blev jättefint, ska bara läggas silikon runtom nu med. Nu är praktiken över, känns jättetrisst för jag trivdes kanon där! Är tillbaka i Malmö, sista veckan innan flytten på fredag, så veckan kommer mest bestå av flyttstädning.

fredag 24 oktober 2008

Vår fredagkväll




Har ägnat hela eftermiddagen och kvällen inne i lägenheten, jag har målat element och Robert har knackat väck det gamla hemska kakel, imorgon ska det nya sättas :)

Finast!




Igår blev det ett besök hos mitt älskade kusinbarn Isak, han är gosigast och sötast i världen! Tack Ola och Johanna för en trevlig och mysig kväll! Här kommer några bilder från Isaks premiär i hoppgungan.

onsdag 22 oktober 2008

Bumling




Jag skulle verkligen vilja ha en Bumling lampa i mitt nya kök men dem är ju inte billiga, får väl kolla blocket el tradera! Kan inte bestämma vilken färg bara, vad tycker ni, vit el borstad stål?

tisdag 21 oktober 2008

Till vårt nya datarum


Detta skrivbord blir det till vårt datarum/mysrum efter mycket letande, tyckte det var praktiskt, enkelt och rätt så fint för att vara ett skrivbord. Är egentligen allergisk mot dem men det får bli detta tills jag har lyckats bearbeta Robert att köpa en laptop istället som går att gömma undan. Nästa projekt blir att hitta lite mer möbler till detta rätt så stora rum, vi tror att vi ska göra en liten myshörna i det också där vi kan sitta och plugga eller läsa. Vi har ju haft en tvåa tidigare så har inte vant mig vid tanken än att få ytterligare ett rum, det bästa av allt är att vi nu kommer slippa ha datahörna i sovrummet. Nästa fredag går flyttlasset hem till Karlskrona!

söndag 19 oktober 2008

Renovering







Jag är inte så aktiv här för tillfället, det beror på att vi har vart inne i lägenheten hela helgen och spacklat, slipat och idag har vi börjat måla! Det ska bli vitt överallt, här kommer lite bilder på hur det såg ut innan.

lördag 18 oktober 2008

Tiden går men läker inte alla sår

Idag skulle Anders, Roberts pappa fyllt 50 år om han hade fått vara kvar hos oss. Du finns i våra tankar, dag och natt! Denna låt valde Robert och jag till hans begravning, vi tyckte denna passade så bra till han och Britta, Roberts mamma.

Baby, when I met you there was peace unknown
I set out to get you with a fine tooth comb
I was soft inside, there was somethin going on
You do something to me that I cant explain
Hold me closer and I feel no pain
Every beat of my heart, we got somethin goin on
Tender love is blind, it requires a dedication
All this love we feel, needs no conversation
We ride it together, ah-ah
Makin love with each other, ah-ah
Islands in the stream, that is what we are
No one in-between, how can we be wrong
Sail away with me to another world
And we rely on each other, ah-ah
From one lover to another, ah-ah
I cant live without you if the love was gone
Everything is nothin if you got no one
And you did walk in tonight, slowly loosen sight of the real thing
But that wont happen to us and we got no doubt
Too deep in love and we got no way out
And the message is clear, this could be the year for the real thing
No more will you cry, baby I will hurt you never
We start and end as one, in love forever
We can ride it together, ah-ah, makin love with each other, ah-ah
Islands in the stream, that is what we are.

onsdag 15 oktober 2008

Kiwilyktor











Ikväll har mamma och jag vart inne i lägenheten i runda med lite småplock, längtar så mycket tills vi flyttar! Hittade kopior på ittalas kiwilyktor på ILVA, 19.50 st, ett tips till er som precis som jag älskar dem!

tisdag 14 oktober 2008

Family Living











Äntligen börjar svedan och värken gå över, penicillinet har börjat hjälpa, så skönt! Har vart på praktiken idag, är inne på fjärde och näst sista veckan, jag kommer verkligen sakna dom sen, är på ett helt underbart ställe! Imorgon får vi nycklarna till vår nya lägenhet, jippie :) Var inne på Family Living och kikade, här kommer lite inspiration därifrån. Vi har samma köksstolar som på bilden, men inte samma bord, vårt är runt men med kromad fot, är supernöjd med det! Hoppas nu bara att det kommer passa lika bra i nya lägenheten!

måndag 13 oktober 2008

Till Dig Robert

DU ÄR ALLT!

Du är allt jag nånsin önskat
du är allt jag nånsin drömt.
Du är den som får mig minnas
alla drömmar jag har glömt.
Och du är den som får mig hoppas
du är den som får mig le.
All min kärlek får du bära
hela livet vill jag ge.
För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr.
Du är där när natten skrämmer
och du är där när dagen gryr.
Och jag vill alltid ha dig nära
när som åren läggs till år.
Och vad livet vill oss lära
är att framtiden är vår.

En underbar låt av Sonja Aldén

Jag vill ha en Kobra




Är hemma idag, sitter och väntar på att åka till vårdcentralen, fick tid vid elva. Har nog fått urinvägsinfektion igen, fast nu är det över ett år sen jag hade det sist men har haft mycket besvär av det tidigare. Åh det gör så ont, vaknade vid fem imorse och hade så fruktansvärt ont!! Sitter och bloggar lite för att koppla bort tankarna...och hittade dessa fina Kobra telefonerna! Hittade en för några veckor sen på Clas Ohlsson, Telias modell men skulle vilja ha en som är lite mer som de gamla i designen.



Det är inte bara Telia som bestämt sig för att skaka liv i den gamla men allt i genom så populära Kobran. Ohlsson & Lohaven erbjuder den i fler färger än Telia, bland annat i orange och den är också mer snarlik orginalet. Frågan är hur stor kvalitétsskillnaden är?


söndag 12 oktober 2008

Bilder från kalaset






















Här kommer bilderna från dagens kalas hos Emelie! Saknar dig redan hjärtat! Tack för en jättetrevlig dag!

Grattis Emelie!!






















Idag blir det kalas hos Emelie, hon blir 23 år, grattis gumman! Kommer bilder från kalaset ikväll eller imorgon. Men här kommer lite mer bilder från Isaks dop förra söndagen.