fredag 28 november 2008

Julklapps runda


Idag har Johanna och jag varit iväg på en liten utflykt och kollat ut lite julklappar till oss själva men även till andra. Första stoppet blev lilla butiken i Möllehall utanför Kristianopel. Jag köpte ett par marimekko strumpor till mig själv och en bit tyg till en tygtavla jag ska göra till köket. Hur den blir får ni se imorgon. Sedan blev det ett besök hos Karin Meijer, där jag tittade ut lite julklappar och examenspresenter. Efter det blev det middag hos mormor och så hjälpte vi henne att julpynta och hänga upp julgardinen. Ikväll blir det Orup & Lena Ph på Arena Rosenholm med familjen, mamma bjuder oss bara för hon har fyllt 50.

torsdag 27 november 2008

Mysiga


Idag har jag vart och klippt mig, riktigt skönt och jag blev nöjd med resultatet. Sedan var jag inne på Indiska en runda och fick tag på dessa sköna och jättefina tofflorna. Perfekta för mig som ständigt fryser!

onsdag 26 november 2008

Ingen riktig känsla än..




Än så länge har ingen julkänsla infunnit sig hos mig. Men var en sväng på stan idag efter skolan och köpte dessa läckra bokstäverna på Village och de här söta små hjärtanen. Ska ha fyra stycken sådana stående vid vår öppna spis tänkte jag. Känslan kanske innfinner sig lite mer på söndag när det är dags att julpynta lite här.

måndag 24 november 2008

Inte mycket begärt...

Men snälla, lämna en liten kommentar när du är härinne och hälsar på. Blir mycket roligare att skriva då och det betyder guld!

Mamma <3




Imorgon fyller min mamma 50 år, vi ska åka iväg på en heldag hela familjen och bara ha det mysigt! Vart det bär av får mamma bestämma imorgon, denna bukett ska hon få!

Denna text har jag skrivit på kortet vi ska ge henne:

Mamma

Vi hoppas du vet hur mycket du betyder för oss.

Du finns för oss när vi behöver dig som mest, i både glädje och sorg.

Du tror alltid på oss och har gett oss livet och all din kärlek.

Du ser oss för dem vi är och hjälper oss när vi känner oss vilse.

Så grattis älskade mamma på din 50 -årsdag, vi älskar dig!!


Vårt sovrum











Här kommer lite bilder på vårt sovrum, det är inte riktigt färdigt än. Det ska upp mer på väggarna plus lite andra detaljer.

söndag 23 november 2008

Här är den!


Såhär blev den, min underbara tavla från isa form , var och köpte en ram till den igår från Åhléns och jag blev supernöjd med det slutgiltiga resultatet! Vad tycker ni?

fredag 21 november 2008

Drink kväll!!


Idag har Johanna och Isak varit här på lunch igen, och så gick vi en härlig långpromenad med i det jättefina men riktigt kyliga höstvädret! Nu väntar jag på Robert som ska komma hem från Lund, äntligen helg! Så när han kommer blir det en snabbis upp på stan, ska handla lite goda drinkmixar och annat gott inför kvällens spel och drinkväll, äntligen får jag använda de fina glasen jag fick när jag fyllde år! Ska också försöka hinna in en snabbis på Gallerix eller Åhléns och köpa en ram till planschen. Får nog visa upp den imorgon för det är lite annat och fixa med nu tills gästerna kommer ikväll. Ska bli jättekul och så kommer min älskade kusin Caroline som bor i Lund annars, vi har inte träffats sen i somras så det ska bli så mysigt! Ha en härlig helg allihop!

torsdag 20 november 2008

Härliga Jenny


Ikväll blir det mys och filmkväll med underbart söta och goa Jenny som ska sova över med. Ska strax börja med maten, det blir köttfärssås & spagetti. Ska bli så mysigt och trevligt!

Nu har den kommit!


Äntligen är den här, min efterlängtade plansch som jag beställde från Isa Form Vilken det blev får ni se imorgon när jag ska upp på stan och köpa ram till den!

onsdag 19 november 2008

Snart är det dags för...

ett utav mina favoritprogram, ROOMSERVICE och de härliga killarna Johnnie och Mattias!!

Saknad

Åh vad jag saknar min älskling, längtar tills efter jul när vi får bo tillsammans igen!! Distansförhållande är jobbigt ibland!!

tisdag 18 november 2008

Vardagsrummet idag











Nu ser det ut som vi vill ha det, tänk vad lite färg kan göra! Vi är riktigt nöjda med det och stormtrivs!

Vardagsrummet tidigare




Idag har min kära mamma varit här och manglat dukar och lakan i vår tvättstuga för hennes mangel har gått sönder. Ikväll är jag bjuden på midddag till Olle & Svante, två bröder som är två och fyra år gamla som jag ska börja passa lite. Lärde känna dem när jag gjorde min praktik, de är nyinflyttade hit från Skåne så de känner inte så många här än. Jättegoa killar och föräldrarna verkar med vara det. Här kommer lite bilder av hur vårt vardagsrum såg ut när den tidigare ägaren bodde här.

måndag 17 november 2008

Mysigt besök



Idag har Johanna och sötnosen Isak varit här på lunch och fika, blev även en sväng på stan, vi gick till Cervera där jag köpte upp mina presentkort jag fick. Det blev fler rödvinsglas till min samling, fler martini glas från sagaform och ännu en kivilykta till min samling :) Tack Johanna och Isak för en jättemysig dag, har alltid trevligt med dig Johanna!

Underbara pepparkaksburkar


Dessa superfina pepparkaksburkar, design Karin Mannerstål kan du tävla om hos FruSätterlund. Jag såg dem på Duka i Kristianstad förra veckan och ångrar ihjäl mig att jag inte köpte dem!

söndag 16 november 2008

En glimt av...







...vårt hem som nu börjar ta form och bli riktigt hemtrevligt!

Tack allihop!!




Denna underbara bukett fick jag av min kusin Ola och hans tjej Johanna och lille Isak förstås! Och dessa läckra glasen som jag önskat mig, design SagaForm från Cervera fick jag av Robert och en parfym från Ralph Lauren som jag länge velat ha. Sedan fick jag presentkort på Mio och Cervera och massa andra fina presenter med förstås!!

fredag 14 november 2008

Som vanligt


Kände ingen skillnad detta året heller, det känns som vanligt att bli 23år :) Imorgon blir det släktkalas och ikväll kommer min älskling hem så det blir myskväll! Längtar jättemycket efter mina paket, är så spänd på vad han har hittat på för nåt! Av mamma, pappa och Doffe fick jag presentkort på mio där jag ska köpa denna lampan, SIRI

torsdag 13 november 2008

Underbar

Älskar denna text, Takidas Curly Sue. När jag lyssnar på den så är det bara DU Robert i mina tankar!

Your strength is so hard to find
I feel so much stronger now , the feeling's alright
Your words make me whole again, those eyes cannot ever lie, you're so divine
I'm not ever alone , you're not ever alone
I'm head over heels, goddess of mine
Your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

Your smile is heavenly , I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe the shiver's around me now, you're so fine
I'm head over heels goddess of mine your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

The heart is pumping for my life the mind is happy and I,
I will love you 'til the day I die
I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive
I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

onsdag 12 november 2008

Ny vedkorg


Har ju en öppen spis i nya lägenheten så jag är på jakt efter en ny vedkorg, förra ägaren lämnade kvar sin gamla i näver, inte alls snygg! Hittade jättefina på husmusens blogg Min personliga favorit är Ola Wihlborgs Code Basket som skulle passa finaste fint här!

tisdag 11 november 2008

Ingen insyn här inte!


Min underbara sambo kom på den smarta ideén att sätta upp ett insynsskydd i vårt datarum, vi bor ju på nedersta våningen så det springer ju förbi en del människor. Inte för att dem ser in för det är en bra bit upp från marken men man får ändå den känslan. Såhär fint blev det, rummet fick en mycket högre mysfaktor!

söndag 9 november 2008

Tack tjejer


Vill bara tacka er för en jätterolig kväll igår, vi var inte många men kul hade vi ändå! Tack Stina för en jättetrevlig fest, har saknat dig gumman!

lördag 8 november 2008

Kalas och fest ikväll



Dagens projekt för mig har idag varit att slipa och måla om våran klädkammare, den har blivit vit :) Visar en bild på hur den såg ut tidigare, så får ni se resultatet sen när allt har kommit på plats igen. Ikväll blir det först kalas hos Roberts underbara lillebror Fredrik som blir 21 år idag, grattis Fredde! Efter det ska jag vidare på födelsedagsfest till min älskade kusin Stina som i tisdags fyllde 22 år, grattis i efterskott till dig hjärtat! Så ikväll blir det utgång med brudarna!

fredag 7 november 2008

Elefanter


Dessa fina elefanter kan du tävla om hos solig .

torsdag 6 november 2008

Hjärtlig stekpanna - Tävling


Nu kan du vara med och tävla om denna fina hjärtformade stekpanna hos Jenny, Jennys perspektiv från Kitsch så kika in hos henne vet ja!

Såhär blev det


Har satt upp gardinerna i sovrummet nu ikväll och såhär blev dem, är riktigt nöjd! Eftersom vi bor på första våningen så ville jag ha lite högre gardinkappor än vanligt. Ser att jag har fotat lite snett, whoops :)

onsdag 5 november 2008

IKEA i Kalmar idag







Idag har jag, min kära mamma och svärmor varit på IKEA i Kalmar, jag fick tag i nya rullgardiner till sovrummet, Tupplur. Köpte också till ett kuddfodral till soffan, Hedda och ett nytt tyg till sovrummet, Gunvor, supersnyggt och kostade bara 39 kr/m. Det känns hopplöst att inte riktigt blir av med besvären efter min urinvägsinfektion, ska be dem göra en utredning nu eftersom jag har det så ofta.