onsdag 31 december 2008

Matsedel


Kvällens meny blir följande: Förrätt toast skagen, huvudrätt fläskfilé med rödvinssås & potatisgratäng, efterätten är hemlig än så länge. Ska göras av en av Roberts vänner men jag kan tänka mig att det blir kladdkaka :) Sen blir det förstås en god sallad till med.

tisdag 30 december 2008

Längtar tillbaka







Förra året var vi på Gran Canaria vid den här tiden, hade gärna firat nyår utomlands detta året med för det vart helt underbart att vara i varmen! Imorgon blir det middag här med några vänner, trerätters och Robert ska laga allt! Så skönt att slippa :) Gott nytt år mina vänner, hoppas ni har det bra!

tisdag 23 december 2008

God Jul

Nu tar jag några dagar ledigt från bloggen men önskar er alla en riktigt God Jul! Kram kram


måndag 22 december 2008

Tävling

Hos ladyjen kan du vinna en fin vetevärmare så kika in hos henne och var med och tävla!

söndag 21 december 2008

Jul i Ramdala















Idag var det dags att klä granen ute hos mamma & pappa, mamma var mindre glad på pappa för granen han köpt, haha. Men Madde och Elvis hade kul!

Isak











Igår kväll var det myskväll med Ola, Johanna & guldklimpen Isak som höll igång hela kvällen, hade knappt sovit nåt innan på dagen så vi trodde han skulle somna tidigt. Men inte det, han tog en kort powernap sen var han igång igen och full med bus och goa skratt! Dessa fina servetter fick jag, passar perfekt i mitt röda kök!

tisdag 16 december 2008

Tomten jag vill ha...




snö på julafton mest av allt, finns inget mysigare än en vit jul! Här kommer några saker som finns på min önskelista detta året, denna underbara väska från tiogruppen och Eva Solos snygga skålar, fast smiley skålen skulle jag vilja ha i vitt istället för röd.

måndag 15 december 2008

Pepparkaksbak & julpyssel







Igår bakade vi pepparkakor och julpysslade hemma hos Roberts familj, riktigt mysigt! Här kommer lite bilder från det plus min nya tygtavla i köket. Det var första gången jag stack i nejlikor i en apelsin, tro det eller ej :) Men jag kan säga att det var riktigt kul och att det luktar jättegott här hemma nu!

lördag 13 december 2008

Spelkväll


Äntligen har julkänslan infunnit sig för mig, lyssnar på julmusik för fullt, så mysigt! Ikväll blir det middag och lite spelkväll här med Helena & Jonas, ska bli trevligt!

fredag 12 december 2008

Att sova med stil







Jag har önskat mig svartvita påslakan i julklapp, här kommer några favoriter. Snart kommer min älskling hem, ska bli så mysigt!!

torsdag 11 december 2008

Glad!!

Jag har fått jobb, fick reda på det förra veckan men idag blev det officiellt, är så glad! Känns som en enorm lättnad, har vart lite smått orolig, får mitt sista csn nu den 23:e sen är jag utan inkomst. Men nu behöver jag inte va det längre för den 7 januari börjar jag =) Skriver på examensarbetet för fullt eller finslipar det mest, men det tar tid det med. Nästa fredag är det deadline och det känns så skönt!

måndag 8 december 2008

Adventsljusstake


Redan andra advent, vet inte vart tiden tar vägen. Denna veckan kommer till stora delar att bestå av att göra färdigt examensarbetet, vi siktar på att lämna in det på fredag. Men lite bloggande kommer det finnas tid för med :) Som sagt så har jag inte riktigt hunnit med julen än men en adventsljusstake har vi även om jag hade önskat att jag hunnit pynta den mer. Men för tillfället så kommer skolan före allt annat.

söndag 7 december 2008

Till min bror





Idag fyller min älskade lillebror 21 år, grattis Doffe! Du betyder jättemycket för mig! Är så glad att jag har dig!

En bror ger stöd och trygghet som pojke och som man.

När man behöver hjälp så gör han vad han kan.
Han ger gärna goda råd, ett handtag och sin tid.

I livets alla skeden så finns han där bredvid.

Tillsammans har man minnen från en tid i samma hus.

Alla lekar som man lekte och en hel del hyss och bus.

Ja, en brorsa är en dyrgrip som liten och som stor...

och nog var det extra bonus att få just dig till bror.

Lite jul i våra fönster







Har inte haft tid till att julpynta alls än så länge här hemma men lite jul har vi i fönstren.

lördag 6 december 2008

Tillbaka




Jag har bott nere hos Robert på hans skola hela denna veckan, har skrivit på examnesarbetet för fullt hemma hos Iris. Vilket har gått jättebra, nästa vecka ska vi vara färdiga! Fick lite smått panik i Roberts lilla studentrum, vi har delat på en 80 säng, det fanns ingen tvål på toaletterna, endast ett duschrum med draperier, behöver jag berätta mer...Har även umgåtts med mina underbara och bästa vänner Emelie & Mårten och så har Emelie och jag vart och hälsat på godingen Isac med! Helgen för övrigt blir lugn, ikväll blir det mys med pepparkakor & glögg.