måndag 27 april 2009

Prickigt


Idag har jag äntligen införskaffat en vaxduk till vårt köksbord, det fick bli denna fina från åhléns och så dessa söta kaffekopparna. Hinner tyvärr inte blogga lika mycket som innan, men här kommer iaf dessa två snabbilderna.

onsdag 22 april 2009

Utbildning

Ikväll ska Robert hålla i en brandutbildning för mig och mina kollegor, ska bli spännande och intressant. Framförallt lärorikt och nödvändigt!

torsdag 16 april 2009

Denna...



bukett ska Robert få av mig imorgon då han blir 24 år gammal, så imorgon kväll blir det lite kalas för släkten här. Grattis min älskling i förskott!

onsdag 15 april 2009

Grattis

kära pappa på födelsedagen, du betyder allt!!

lördag 11 april 2009

Happy Easter


En riktigt glad och mysig påsk önskar jag er!

Grattis


charmiga August på din 8- årsdag!

fredag 10 april 2009

Saknad

Idag är det två år sedan Roberts fina pappa Anders gick bort, saknaden är fortfarande lika stor men man lär sig att leva med den. Vi tänker på dig varje dag!

onsdag 8 april 2009

Bio

Ikväll ska vi äntligen se Män som hatar kvinnor, har hört av alla att den är jättebra. Har inte blivit så mycket bloggande för min del sista tiden, har fullt upp just nu. Har äntligen köpt nytt gymkort och kommit igång med träningen sedan är det fullt upp på jobbet med påskfest och utvecklingssamtal. Så det ska bli skönt med lite ledighet nu ett par dagar.