måndag 28 november 2011

Uppdatering





Var ett väldigt bra tag sen jag skrev något här, mycket har hänt det sista halvåret. Den 1 juni blev vi husägare, men det största av allt är att vår fine lille Otto föddes för snart 7 månader sen. Det har och är fortfarande fullt upp med att renovera vårt hus. Här kommer en bild på huset och på Otto.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan,
vad härligt att renovera. Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har även en golvtävling och badrumstävling som pågår just nu. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
/Vendela

LADY JEN sa...

Vad roligt med en uppdatering!!! Så fin han är Otto, sådär härligt kladdig ;-) Huset är superfint, vad är det ni håller på med nu?

Vi hade byggare här igår som satte upp byggställning, så nu är renoveringen på gång här oxå! :-D

Förresten så saknar vi er och hoppas vi kan ses snart!

Kramar

Ellie sa...

Tack vännen! Vi håller på med hallen nere nu, övervåningen är färdig :) Åh vad kul att ni kommit igång, kommer bli så fint!

Vi saknar er med och träffas gärna SNART!

Kramar

Iris // Alla dagars kaos sa...

Vad roligt med renovering! Huset var ju jättefint, har alltid velat ha ett gult hus med vita knutar av någon anledning faktiskt :) Visa gärna upp lite renoveringsbilder på bloggen, jag är jättenyfiken :)

Jättesöt pojke ni har fått, han är så lik dig! Hur går det att renovera samtidigt som ni har en liten hemma?

kram /iris

Eleonor Lilja sa...

Tack Iris! :)Det kommer komma bilder snart på renoveringen :)

Är allt bra med dig? Funkar det bra på jobbet?

Joda renoveringen funkar över förväntan med en liten också, men visst har det vart jobbigt emellanåt men snart är det färigt och då har vi desto mer tid till varandra!

Kram!