tisdag 9 september 2008

Marimekko







Tänkte visa er min marimekko gardin jag har i köket, är supernöjd med den! Tycker verkligen limefärgen är så uppiggande! Ett tips för er som är från Blekinge eller Karlskrona är att besöka "Lilla butiken" utanför Kristianopel. Säljer marimekko och ittala saker till väldigt bra priser, en riktigt mysig liten butik! Sist jag var där blev det en väska och en nessesär!

5 kommentarer:

Therese sa...

Den är helt underbar! Hela hemmet är superfint! Hoppas att jag kan börja renovera här hemma snart också!!!
Kram kram

Eleonor Lilja sa...

Tack så hemskt mycket! Ja det hoppas jag med för din skull, är så roligt, inte själva arbetet kanske ,men resultatet! Ska bli roligt att få komma och se sen! Kramar

LADY JEN sa...

Ser ut som ni har en riktigt fin lägenhet. Ja visst är det tråkigt att sitta hemma själv, men jag har ju iaf Ester hemma så jag har ju lite sällskap. Det som är positivt är att man kan göra en del saker som man inte gör annars... igår var tex och provade olika vigselringar;)

Kram

Isabelles moster sa...

Hej! Vilken fin gardin du har! Jag läser till sjuksköterska. Är inne på min 6:e termin nu o vi hade opponentskap på vår uppsats i dag o det gick jättebra, det var skönt!
Kram C

Sofie sa...

Tack för din kommentar! Vilket fint kök ni har :) Gardinen är verkligen en fräsch färgklick! Gillade golvet väldigt mycket :) Trevlig helg! Kram, Sofie