onsdag 21 januari 2009

Ska det vara såhär?

Är totalt slut om kvällarna, stupar rakt i soffan när jag kommer hem från jobbet. Men det är väl bara att vänja sig, vid arbetslivet :) Är så mycket nu i början med, många nya intryck, barn och föräldrar man ska lära känna plus allt det praktiska som hör till. Men bara imorgon kvar nu, sen på fredag är jag ledig :)

4 kommentarer:

LADY JEN sa...

Det var precis likadant för mig. Började tro att det var något fel på mig :) Men man kommer faktiskt in i det efter ett tag!
Tänkt på alla fina prylar du kan köpa för lönen så är det värt det ;)

Kram

Iris // Alla dagars kaos sa...

Jag känner samma sak, vet inte hur man kan orka jobba och göra något annat också.. Vi har inskolningar också, så det är en del arga barn :)

Vi vänjer oss nog efter ett tag :)

Therese sa...

Hej vännen! Hörde att min son inte varit speciellt trevlig! Vi har pratat med honom och sagt att du kanske slutar om han inte lyssnar på vad du säger och då blev han ledsen och sa att det ville han inte...Hoppas att han bättrar sig och att du får mer ork..
Styrkekramar

Eleonor Lilja sa...

Joda det är han, han testar mig bara lite. Han måste ju undersöka om jag har regler även på förskolan. Han är lite trotsig ibland men vilket barn är inte det. Det hör till, han är en jättego kille med mycket funderingar.

Hoppas ni alla mår bra!

Bamsekramar